2017-10-03 07:06:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Legyen nagyon óvatos, körültekintő

Napi horoszkóp október 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars szemben áll a Vénusszal. A munkájával most sokkal gyorsabban tud haladni, mint gondolta volna. A többiek csodálják önt a tökéletes szervezésért. Megbeszélései is a legjobban alakulnak. Nagy örömét fogja találni az esti társaságban.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sok munkával bízzák meg, és ezeket gyorsan el is tudja intézni, bár az igaz, hogy jobban meg kell erőltetnie magát, mint máskor. Az is lehetséges, hogy váratlanul belefut egy veszekedésbe, ez pedig eléggé elronthatja a délutánját.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars hatása érvényesül. Ez mindennel és mindenkivel szemben bizalmatlanná teheti. Fogja magát vissza, és ne ítélkezzen elhamarkodottan, különben heves veszekedésekre kerülhet sor.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most sem elmaradt teendők, sem rendezetlen viszonyok nincsenek az életében. Biztonságban érezheti magát. Vonuljon el a kertjébe, készítse fel növényeit a hosszú pihenőre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma megfeledkezhet a kötelességeiről, talán egy flört, vagy munkahelyi affér miatt nem tud koncentrálni… Egy kis mozgás jót fog tenni, fusson vagy kerékpározzon. Este nyugodtan hívjon fel valakit, akivel szívesen töltené együtt az estét. Ahogyan a csillagai állnak, biztosan nem fogják kikosarazni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyén nyugodt a légkör, ez azonban az otthonára sajnos egyáltalán nem igaz. A magánéletében minden a feje tetején áll. A perpatvarokat "jó barátainak" köszönheti. Kerüljön minden vitát, nehogy végzetes hibát kövessen el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy rendkívül fontos döntést kell ma meghoznia, mely nagy hatással lehet sorsára. Barátja jó tanácsát fogadja el, de elsősorban saját belső megérzésére hallgasson. Munkájában minden a terve szerint alakul, ami örömmel tölti el. Otthonában azonban feszült helyzet alakulhat ki, melyet önnek kell megoldania.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Külső szemlélőként úgy tűnik, mintha magabiztosan irányítaná szerelmi ügyeit, de belülről állandóan a veszélyforrásokat próbálja felderíteni. Próbáljon úrrá lenni a féltékenységén!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sokat lót-fut, ezért kimerülhet fizikailag. A csípős, nyirkos reggelek veszélyt jelentenek az egészségére. Nagyon fogékony lehet a fertőzésekre, ezért próbálja erősíteni a szervezetét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Rengeteg tennivalója lenne, de nagyon erőtlenné válhat. Találkozói vontatottan haladnak. Egyszerűen nem tud majd előbbre lépni, és nem kapja meg a szükséges információkat sem. Tartson szünetet, főleg akkor, ha úgy érzi valamiből túl sok már önnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Legyen nagyon óvatos, körültekintő a mai napon, különösen, ha utaznia kell. Maradjon a háttérben, onnan sokkal nyugodtabban intézheti ügyeit. Ma nem érdemes új megbízásokat vállalnia, inkább fejezze be a félbe maradt rutinmunkáit.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, ám a Mars és a Vénusz támadja. Kissé zavart lesz a hangulat. Kicsit borúlátón kezdi a napot, de ne adja fel korán. Ha kidobták egy ajtón, menjen be az ablakon, azaz új formában próbálja meg eladni egy korábban elutasított ötletét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: